BURDUR / BUCAK - Karapınar Ortaokulu

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzdan emekli olan öğretmenlerin de katılımıyla coşkuyla kutlandı. Bu özel günde emekli öğretmenlerimize plaketleri takdim edildi.

Kas

29 kim Cumhuriyet Bayramı 100. yılında okulumuzda coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen '100. yıl Koşu Yarışması' nda dereceye giren öğrenlerimiz;

Hatice Ceren YÜNCÜ Küçük kızlar kategorisinde 2. , Mustafa ŞAHİN Küçük Erkekler kategorisinde 1. , Fatmagül ERKAN Yıldız Kızlar kategorisinde 2. , Küçük Kızlar takım olarak 3. olmuşlardır.

Öğrencilerimizi  ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizle birlikte bahçemize ceviz ve badem fidanı diktik.

Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ock

Misafirimiz olan Kocaaliler Ortaokulu öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

Bitkisel atık yağları toplayarak suların kirlenmesini önlüyor çevre ve doğanın korunmasını sağlıyoruz.